HTML

Magyar WOW Insider

Ez a blog a hivatalos wow insider oldalról szemezget cikkeket, érdekességeket azoknak, akik nem tudnak annyira angolul hogy ott elolvassák.

Friss topikok

Linkblog

Hogy is lesz ez a Thrall-sztori? (Golden Christie könyv SPOILER!!)

2010.10.19. 12:25 :: Lokki5

Minden Drek'thar-al kezdődött. Megöregedett, szenilissé vált és rémálmok gyötrik. Rémálmok, melyek arra sarkallják, hogy figyelmeztetnie kell Thrallt: Azerothra nagy katasztrófa vár. De az üzenet nem jut el Thrall-ig.

Amikor Orgrimmarban Thrall dühöngő lángok közt találja magát, próbálja csitítani sámáni hatalmával. Nem sikerül. Próbálja szép szóval, fenyegetéssel, semmi sem válik be. A tűzelementálok idegesek és félnek. Nem csitulnak, mert valami Thrallnál sokkal félelmetesebb dologtól félnek. Orgrimmart emészti a tűz, de nem pusztítja el.

Gazlowe, a goblin aki Orgrimmar építéséért volt felelős, most a helyreállításokért felel. Nagyon sokba kerül, többe mint amennyit a már így is hiányos városi kassza elbír. Gazlowe próbálja levinni az árakat, de úgy tűnik ez se elég. De Orgrimmar nem maradhat sérült város.

Durotartban aszály volt az utóbbi időben, ez is elősegítette az Orgrimmarban a tűzelementálok rombolását. Thrall próbál segítséget kérni, de a night elfek megszakították a kommunikációt a Wrathgate-incidens után. Garrosh szerint egyszerűen le kellene rohanni a night elfeket és elvenni amire szükség van, de Thrall elhallgattatja. Emlékezteti, hogy fegyverszünet van a Horda és a Szövetség között.

Orgrimmarba rossz hírek érkeznek: egy Ashenvale-i night elf falut kiirtottak. Lenyúzták és feldarabolták a holttesteket, és arra gyanakodnak egyesek, hogy Garrosh rendelte el a mészárlást. Természetesen ő tagadja ezt. Varian Wrynn is tudomást szerez róla, és üzenetet küld Thrallnak, hogy elvárja a bocsánatkérést, elítéli a támadásokat, erősebben betartatja a fegyverszünetet (és ezt Thralltól is elvárja), és végül Thrallnak el kell küldenie hozzá a támadókat, hogy szembenézzenek a Szövetség igazságszolgáltatásával.

Jaina titokban találkozik Thrallal, hogy ezt megbeszéljék. Thrall egyetért a fegyverszünetben, és ő is elítéli a támadást, de nem fogja elküldeni Wrynnek a támadókat. Valószínűleg nem is tudja kik támadtak, de az még valószínűbb, hogy fordított helyzetben Wrynn sem küldené el neki a bűnösöket. Thrall nem kér bocsánatot, az csak beismerés lenne és az a maradék kevéske night elf támogatás is eltűnne ha beismerné hogy a Horda támadott. Jaina csalódottan távozik.

Az idegileg megfáradt Thrall úgy dönt ideje beszélni a Draenori elementálokkal, hátha ők elmondják mi a bajuk az Azeroth-on élőknek. Választani kell egy másik vezetőt a Horda élére amíg távol van, és kevés választása van. Cairne Bloodhoofot nem választhatja, az orkok nem hallgatnának egy öreg taurenre. Varok Saurfang visszavonult, ő nem vállalja, a fiatal Saurfang pedig "elesett" az Arthas elleni harcban. Vol'Jin el van foglalva az Echo Isles újjáépítésével, így egyetlen választása Garrosh Hellscream.

Garrosht nem az új Warchief-nek nevezte ki, hanem ideiglenes vezérnek. Azt gondolta egy ilyen felelősség majd a helyre rázza Garrosht. Ő nem akarta ezt a pozíciót, kérte Thrallt hogy valami hozzá illőbb helyre irányítsa, mondjuk egy elit harci csapat élére, vagy területfoglaló hadvezér legyen, bármi ilyesmi. Végül elfogadta Thrall döntését, ő lett ideiglenesen a vezér. Thrall barátai és tanácsadói is ellenezték a döntést, de nem lehetett már meggyőzni. Cairne-el is folytatobb egy hevesebb vitát erről, ő sem helyesli azt, hogy Garrosh legyen a vezér.

Nagrandon Thrall találkozik egy ifjú ork sámánnal, Aggrával, Greatmother Greyah tanítványával. Thrall szeretne Geyah alatt tanulni, de ez a tanulás sok utazást követel meg, és Geyah jelenleg képtelen erre, beteg. Ezért akarja Geyah, hogy Aggrától tanuljon. Thrall nehezen viseli el Aggra csípős megjegyzéseit, nézeteit, de Azeroth megmentése a cél, ennek érdekében vállalja így is a tanítvány szerepét Aggra alatt.

Kiderül, hogy a rituálé amellyel Drek'Thar Thrall-t a sámánná váláshoz segítette, nem volt igazi. Ha Thrall beszélni akar az elemekkel, végig kell járnia az igazi utat. Jelenleg inkább néz ki harcosnak, mintsem sámánnak, ezért le kell dobnia a páncéljait, és a Doomhammert, helyette szövetruhát és rózafüzért kell magához vennie. Heteket tölt el a tanulással -  és Aggrával.

A Throne of elements-nél a négy elementáltól sok dolgot tud meg. Gordawg, a földelementál elmondja, az Azerothi elementálokat megfélemlítették, és senkivel nem fognak beszélni. Utoljára Draenor széthasadása előtt látott ilyet. A többi elementél a Throne of elements-en átadták tudásukat, hogy Thral kideríthesse: mitől félnek ennyire az elementálok Azerothon.

Sajnos Thrall elkésett. Rövidesen az összes sámán Azeroth-on érezte a Maelstrom habzó őrjöngését, egy kaotikus hasadék keletkezett a közepében, rengéshullámokat küldve végig egész Azeroth-on. Menethil Harbor elsüllyedt, a Stonewrought Dam leomlott, a Barrens kettészakadt, Theramore-t hatalmas hullámok pusztítják, Thousand Needles is víz alá került.

A pusztítás elképesztő, Thrall új célja: gyógyítani Azeroth-ot bármi áron - Aggra-val, az új társával együtt.

 


Szólj hozzá!

Címkék: spoiler lore elements elemental cataclysm maelstrom world of warcraft cataclysm thrall wow cataclysm aggra greatmother greyah orgrimmar azeroth golden christie book the shattering

online póker

A bejegyzés trackback címe:

https://wowerror.blog.hu/api/trackback/id/tr842383258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása