HTML

Magyar WOW Insider

Ez a blog a hivatalos wow insider oldalról szemezget cikkeket, érdekességeket azoknak, akik nem tudnak annyira angolul hogy ott elolvassák.

Friss topikok

Linkblog

Hallow's End guide 2010

2010.10.18. 08:46 :: Lokki5

Íme az új Hallow's end guide!

Ma reggel indult el az event, kell ez is a Violet sárkányhoz, és megszerezhető a "of the hallowed" titulus is.

Mindenképp csináld meg az achievementeket, ha már csak ez kell a Violet Proto Drake-hez, mert akkor neked ingyen lesz a 310%-os repülés. Egyébként 5000 goldba kerül, illetve ha ott veszed ahol exalted vagy, ott 4000.

A dungeon finder cuccal be tudsz ugrani a sorba hogy lenyomd a fej nélküli lovast, úgy mint ahogy Coren Direbrewhez is lehetett jelentkezni.

Savior of Hallow's End

Az event elején könnyű megcsinálni, amikor még sokan segítenek. A nagyvárosokban NPC-k küldenek hogy segíts kis faluknak eloltani a tüzet amit a fej nélküli lovas okoz. Goldshire, Kharanos, Azure Watch vagy Dolanaar az allisoknak, és Brill, Razor Hill, Falconwing Square vagy Bloodhoof Village a hordásoknak a célpont. Beszélni kell a Matronnal, és utána eloltani a tüzet. Egy kis vödör lesz a segítségedre, meg egy nagy adag víz. Minden egyes locsolás után újból meg kell tölteni vízzel, és ha elegen vagytok, el tudjátok oltani.

Trick or Treat

 Szép cukros-hordók jelennek meg a városok fogadóiban, jobb klikk rajtuk és akkor kapsz valami édességet. Elég könnyű, és unalmas achievement...

Bring me the head of... Oh Wait

Meg kell ölni a Headless Horsemen-t. Könnyű lesz, és a dungeon finder-en keresztül is be lehet rá jelentkezni. Nincsenek új loot-ok, és rekord gyorsasággal le fog meni.

That Sparkling Smile

 Ez is könnyű, bár kell hozzá egy kis szerencse, hogy hamar meg legyen. A fogadókban az Innkeeperekkel is lehet beszélni, és vagy átváltoztatnak, vagy kapsz egy kis táskát. Ebben előfordulhat fogpiszkáló, és ezt használva kész az achievement. Óránként egyszer lehet velük ilyen módon beszélni, szóval eltarthat egy ideig mire sikerül fogpiszkálóhoz jutni.

 G.N.E.R.D. Rage

Battlegroundokon kell szaladgálni G.N.E.R.D.S. buffal. Nem kötelező egy battleground alatt kész lennie, de egy Alterac Valley alatt általában kész van. Legyen nálad elég G.N.E.R.D.S., mert ha meghalsz, újat kell enned, hogy ismét rajtad legyen a buff.

The Masquerade

Ez csak akkor nehéz, ha nem vagy klánban, vagy kevés barátod van a WOW-ban. Illetve még akkor sem. Át kell változnod a különböző Innkeeperektől kapott "wand"-okkal. Saját magadat nem változtathatod át, másnak kell téged átalakítania. Ha másképp nem megy, nagyvárosokban hirdesd hogy mlyen átváltozásra van még szükséged, és ajánlj érte némi pénzt...

Trick and Treats of Azeroth

Hosszú és unalmas szaladgálós achievement. A nagyobb városok, falvak fogadóit kell megkeresni, és a cukroshordókra kattintgatni.

Out with It

Tricky Treats. Ezek kellenek hozzá, a Headless Horsemen-ből esnek. És szó szerint esnek, bele a táskádba, nem kell lootolni. Folyamatosan eszegeted, és ha megjelenik rókakoma, akkor kész is van.

Rotten Hallow

Ez az achievement azon kevesek közé tartozik, amelynél különböző questeket kell csinálnia a hordának és a szövetségnek is.

Horde: Darkcaller Yanka adja a questeket (Undercity mellett balra található az út mellett). Hillsbrad Foothills-be küld, egyrészt be kell menni a Southshore fogadóba, és a nagy rakás hordók közül egyik felső hordóra rá lehet kattintani, ezzel kész is az egyik küldetés. A másik küldetésben Forsaken Stink Bomb Clusters-eket kell dobálni Southshore-ban. Pontosan hármat.

Alliance: Sergeant Hartman adja a küldetéseket, ő Southshore közepén tartózkodik. Először közel kell jutni az Undercity mellett lévő hordás quest-adóhoz (Darkcaller Yanka), felsétálhatsz Silverpine Forest-en keresztül. Egyszerűen a mountoddal szaladj keresztül a társaságon, és kész is lesz a küldi. Ezután Southshore-ban jobbklikkelni kell egy Stink Bomb Cleaner-en közel egy stink bomb-hoz és kész is.

Check Your Head

Weighted Jack-o'-Lanterns kell hozzá. Headless Horsemen lootjában található, illetve napiküldi után kaphatjuk és lootolhatjuk a kisvárosokban ahol a tüzeket oltani kell. Minden játékban megtalálható karakter-fajra (race) dobni kell egyet (összesen 10-et). Ha olyanra dobod, akin már van tökfej, akkor nem kapsz érte achievementet, erre figyelj oda!

Sinister Calling

Sinister Squashling petet kell szerezned. Headless Horsemen dobja, illetve a kis táskákban található meg, amit az Innkeeperek adnak.


Szólj hozzá!

Címkék: boss event holiday guide achievement hallows end hallow

online póker

A bejegyzés trackback címe:

https://wowerror.blog.hu/api/trackback/id/tr842380196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása